Biletul zilei pariuri1x2.ro: Miza x 5.14. Profit pe ruta Germania-Italia!

Este sfârşit de săptămână, e mult fotbal în marile campioante ale Europei,. Avem câteva ponturi pentru un profit bu.

21 ian. 2022, 10:27
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Miza x 5.14. Profit pe ruta Germania-Italia!

Biletul zilei pariuri1x2.ro: Weekend-ul este rezervat campionatelor de top. În drumul spre cele mai tari câștiguri am ales să investim în primele ligi din Germania și Italia. Selecțiile noastre totalizează o cotă de 5.14.

Înainte de a vă prezenta biletul acestui final de săptămână, trebuie să “culegem laurii” din weekend-ul precedent! Vă amintim faptul că am obținut “verdele”, ultimul “combo” livrat fiind câștigător. Astăzi, pentru a ne menține pe linia profitului, am extras patru variante de pariere de top.

Combinăm fotbalul din Bundesliga cu cel din Serie A și mizăm pe cele mai tari partide de sâmbătă și duminică. Investim în primul rând în numărul total al reușitelor, însă ținem cont și de diferența valorică existentă între combatante.

 

Am ales să pariem pe minim trei schimbări ale tabelei de marcaj în duelurile Hoffenheim – Dortmund, Lazio – Atalanta și Torino – Sassuolo. De asemenea, alegem să ne îndreptăm atenția către varianta “peste 2.5 goluri” și la meciul dintre Hertha și Bayern, însă aici vom combina acest pronostic cu “x2”, pentru o cotă mult mai generosă.

 

În tur, Dortmund s-a impus pe teren propriu cu Hoffe în urma unei dispute extrem de spectaculoasă, 3-2. De asemenea, Lazio și Atalanta au remizat într-un meci în care ofensiva s-a aflat la cele mai înalte cote, scor 2-2, în timp ce Bayern a demolat-o pe Koln cu 5-0. Pentru disputa dintre trupa lui Chiricheș și AC Torino amintim că în meciurile “verzilor” din acest sezon s-au înregistrat, în medie, nu mai puțin de 4.1 reușite! Astfel, selecțiile noastre sunt cât se poate de logice.

Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro

 

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro

S 16:30, Hoffenheim – Dortmund, Peste 2.5 goluri, cota 1.38;

S 21:45, Lazio – Atalanta, Peste 2.5 goluri, cota 1.57;

D 16:00, Torino – Sassuolo, Peste 2.5 goluri, cota 1.66;

D 18:30, Hertha – Bayern Munchen, X2 & Peste 2.5 goluri 1.43.

Cota totala: 5.14

 

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.