Biletul zilei pariuri1x2.ro: Miza x 5.25. Facem profit cu cele mai tari campionate europene!

E sfârşit de săptămână, iar fotbalul este rege peste sporturi mai mult ca oricând. Vă prezentăm câtevba ponturi pentru a fi şi voi regi la vistierie.

18 feb. 2022, 08:54
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Miza x 5.25. Facem profit cu cele mai tari campionate europene!

Biletul zilei. În acest weekend alegem să mizăm în căutarea profitului pe 4 din cele mai tari 5 campionate de pe „Bătrânul Continent”! Pariurile noastre vin din Italia, Franța, Germania și Spania, acestea totalizând o cotă de 5.25.

Deschidem biletul cu o selecție de sâmbătă din Serie A. Meciul ce ne-a atras atenția este AS Roma – Verona. Capitolinii vin după două egaluri consecutive în Serie A și în cazul unui nou rezultat negativ, elevii lui Mourinho se vor îndepărta și mai mult de locurile ce asigură prezența în următoarea ediția a cupelor europene. Verona este tipul de echipă ideală împotriva căreia marile formații ale fotbalului italian își revin după o perioada de criză. Acest fapt vine ca urmare a momentelor extrem de rare în care micuța trupă reușește să le pună probleme granzilor. În mod logic, selecția aleasă de noi este “1X & Peste 1.5 goluri”, pariu ce acoperă o varietate extrem de mare de rezultate posibile.

Tot sâmbătă vom mai paria și în Franța, unde PSG-ul se va deplasa la Nantes. Victoria cu Real Madrid din Liga Campionilor a cântărit enorm din punct de vedere moral pentru Messi și colegii săi. Astfel, aceștia nu ar trebui să aibă nicio emoție în virutea obținerii tuturor punctelor puse în joc în meciul cu Nantes. Totuși, pariul ales de noi, “X2 & Peste 1.5 goluri” conferă și o marjă importantă de siguranță.

În final, duminică vom completa “combo-ul” nostru cu alte două pronosticuri. De data aceasta mizăm pe dispute din Germania și Spania. Dacă în Bundesliga vom miza pe cel puțin 10 lovituri de la colțul terenului în Bayern – Furth, selecție ce ne poate aduce profit indiferent de rezultatul final al meciului, în La Liga am decis să ne orientăm atenția către numărul reușitelor. Mai precis, investim în minim o schimbare a tabelei de marcaj de fiecare parte în derby-ul ce le va pune față în față pe Valencia și Barcelona. Aceasta recomandare a fost “verde” în 8 din ultimele 9 partide directe. Mult succes!

Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro

S 19:00, AS Roma – Verona, 1X & Peste 1.5 goluri, cota 1.57;

S 22:00, Nantes – PSG, X2 & Peste 1.5 goluri, cota 1.37;

D 16:30, Bayern – Furth, Peste 9.5 cornere, cota 1.50;

D 17:15, Valencia – Barcelona, Ambele înscriu, cota 1.63

Cota totala: 5.25

 

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.