Biletul zilei pariuri1x2.ro: Mizăm pe hochei și fotbal în drumul spre un nou „verde”!

Continuăm pe linia profitului cu un „combo” ce are în componență variante din hochei și fotbal. Nu lipsesc pronosticuri pentru meciurile din preliminariile Cupei Mondiale.

30 mart. 2021, 09:51
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Mizăm pe hochei și fotbal în drumul spre un nou „verde”!

Biletul zilei pariuri1x2.ro: „Combo-ul” din această zi este deschis de confruntarea din hochei ce le va pune față in față pe Brașov și pe Miercurea Ciuc. Cele două formații se înfruntă în prima partidă a finalei Erste Liga. În ultimele 5 înâlniri directe ofensivele combatantelor au produs 7, 12, 10, 6 și din nou 7 goluri. Ținând cont de acest amănunt statistic, cât și de importanța disputei, suntem convinși de faptul că vom asista la un nou duel în care reușitele își vor face simțită prezența. Totuși, pentru siguranță am ales selecția „peste 4,5 goluri”.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

În continuare, din hochei ne mutăm întreagă atenție către fotbal. Primul pronostic ales din „sportul rege” ne trimite către duelul dintre Germania U21 și România U21. Vă amintim faptul că în contextul în care cele două selecționate vor remiza cu minim 2 goluri înscrise de fiecare parte ambele formații vor merge braț la braț în faza următoare a competiției. În același timp, mai ales în cazul României, o potențială înfrângere sau o remiză încheiată 0-0 sau 1-1 ar putea reprezenta înfrângerea. De aceea, nu avem cum să nu mizăm pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj.

În completarea biletului ne vom și meciul Muntenegru – Norvegia. Chiar dacă națioanala ex-iugoslavă vine după două victorii în preliminarii, subliniem că acestea au fost obținute împotriva unor trupe extrem de modeste, Letonia și Gibraltar. Mai mult decât atât, Muntenegru a primti gol în fiecare dintre cele două meciuri jucate. Considerăm că diferența dintre aceasta și Norvegia este una extrem de mare, iar gazdele nu vor reuși să țină pasul cu nordicii. De aceea, vom paria pe sub 1,5 goluri înscrise de elevii lui Radulovic.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Marți, 30 martie

18:30, Brașov – Miercurea Ciuc (hochei), Peste 4,5 goluri, cota 1.28;

19:00, Germania U21 – România U21, Peste 1,5 goluri, cota 1.25;

22:00, Muntenegru – Norvegia, Gazdele înscriu sub 1,5 goluri, cota 1.26;

Cotă finală: 2.01

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.