Biletul zilei pariuri1x2.ro: Mizăm pe sferturile feminine de la Roland Garros!

Cel mai profitabil bilet in cota 2 din România este livrat! Pentru astăzi, doua ponturi ce au în vedere meciurile programate în sferturile turneului de simplu feminin de la Roland Garros. Halep, in prim plan!

05 iun. 2019, 08:32
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Mizăm pe sferturile feminine de la Roland Garros!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

O nouă întâlnire în premieră pentru Halep la turneul din capitala Franței, cu o alta jucătoare sub 18 ani. Anisimova nu a cedat set in aceasta competiție, bifând un parcurs impresionant. Totuși, în confruntarea de astăzi, toate argumentele sunt de partea româncei, net superioară la capitolele tehnică și experiență. Mizăm pe calificarea lui SuperSimo, în careul de ași de la Roland Garros.

Pentru duelul Keys – Barty, un pariul de tipul 1 sau 2 este mult mai dificil de oferit. Sunt, însă, șanse importante să asistăm la un joc echilibrat, întins pe durata a 3 seturi. Vom căuta profitul într-o variantă relativ simplă de pariere, cea a game-urilor, cel puțin 21 consemnate.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

15:00, S. Halep – A. Anisimova, S. Halep sa castige, cota 1.22
15:00, M. Keys – A. Barty, peste 20.5 game-uri, cota 1.65
Cotă finală: 2.01

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.