Biletul zilei pariuri1x2.ro. Mizăm pe tenis, pentru al 6-lea combo „verde” din ultimele 8 zile

Cititorii site-ului pariuri1x2.ro au ieșit serios pe plus în ultima săptămână. Pe lângă pronosticurile de pe site, câștigătoare într-o proporție covârșitoare, biletele în cota 2 zilnic oferite, s-au ridicat, de asemenea, la nivelul așteptărilor. Din cele 7 variante propuse, 5 au fost câștigătoare, un bilanț excelent pentru o săptămână în care, încă o dată, surprizele, mai ales cele din fotbal, s-au ținut lanț. 

30 sept. 2019, 08:54
Biletul zilei pariuri1x2.ro. Mizăm pe tenis, pentru al 6-lea combo „verde” din ultimele 8 zile

Biletul zilei pariuri1x2.ro

„Deschidem” săptămâna cu o „dublă” din tenis, punctând faptul că ca ambele partide incluse pe varianta de bilet, se vor disputa marți dimineață. Mergem la turneul ATP de Beijing, unde investim pe victoria lui G. Monfils în fața lui Isner. De menționat faptul că jucătorul francez are 4 victorii consecutive contra sportivului din Statele Unite.

Tot la Beijing, însă în competiția feminină, mizăm pe succesul obținut de Sabalenka, in disputa cu D. Kasatkina. Jucătoarea din Belarus vine după o serie excelentă de rezultate, încununată cu victoria finală din cadrul turneului de la Wuhan.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

06:00, G. Monfils – Isner, 1, cota 1.70

06:00, D. Kasatkina – A. Sabalenka, 2, cota 1.25

Cotă finală: 2.13

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.