Biletul zilei pariuri1x2.ro: Mizam pe trei ponturi simple pentru a ne dubla banii!

Pentru miercuri am extras trei selecții din fotbal cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm suma pariată. Vezi pronosticurile!

12 ian. 2022, 09:48
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Mizam pe trei ponturi simple pentru a ne dubla banii!

Biletul zilei pariuri1x2.ro 

Deschidem combo-ul zilei de miercuri cu duelul din Cupa Italiei disputat între Atalanta și Venezia. Gazdele au făcut spectacol în ultima etapă din Serie A, când s-au impus în deplasarea de la Udinese cu scorul de 6-2. De cealaltă parte, Venezia vine după două eșecuri consecutive în campionat, iar principalul obiectiv al formației vizitatoare în acest sezon este evitarea retrogradării, acolo unde are un punct peste „zona roșie”. Mizăm pe victoria obținută de formația lui Gian Piero Gasperini, care s-a impus și in ultimul duel direct disputat la finalul lunii noiembrie (4-0).

Continuăm cu partida dintre Guineea Ecuatorială și Coasta de Fildeș din prima rundă a Cupei Africii. Formația antrenată de Patrice Beaumelle are în lot jucători precum Haller, Kessie, Aurier, Boly sau Bailly, care evoluează în cele mai puternice campionate ale Europei. Mizăm pe victoria Coastei de Fildeș în acest duel, echipa clar mai valoroasă.

Încheiem biletul zilei de miercuri cu meciul din Super Cupa Italiei disputat între Inter și Juventus. Evidențiem faptul că ambele formații au făcut spectacol în ultimele dueluri din Serie A și se preconizează un meci cu multe goluri. Pariem pe cel puțin două schimbări ale tabelei, selecție câștigătoare în 8 din precedentele 9 întâlniri directe.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Miercuri, 12 ianuarie

18:30, Atalanta – Venezia, 1 – cotă 1.33

21:00, Guineea Ecuatorială – Coasta de Fildeș, 2– cotă 1.28

22:00, Inter – Juventus, peste 1.5 goluri- cotă 1.28

Cotă totală: 2.11

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.