Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ne construim profitul cu favoriţi şi goluri

Ieri, Inter ne-a “rupt” biletele de pariuri. PSG a caştigat grupa C, pariu ce primea o cotaţie de 1.50,  dar din păcate, formaţia din Milano nu a reuşit sa se impună acasă, in fata celor de la PSV, rezultat ce ar fi fost sinonim cu accederea în primăvara Ligii Campionilor. 

12 dec. 2018, 10:13
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ne construim profitul cu favoriţi şi goluri

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Pentru astazi avem pregătite 3 selecţii, ca de obicei, simple, logice şi mai mult decât capabile să ne dubleze investiţia. Rămâne ca şi norocul să fie de partea noastră.
Mizăm pe favorita Al-Ain, ce debutează la Campionatul Mondial al cluburilor, într-un meci acasă, contra modestei trupe neozeelandeze, Team Wellington.

Evident, nu ocolim Liga Campionilor. Pentru decisivul Grupei F, Şahtior Doneţk – Lyon, alegem pariul pe cel puţin o reuşită a gazdelor, după ce ucrainienii au înscris de două ori şi în meciul tur cu francezii. Investim şi pe duelul dintre Viktoria Plzen şi AS Roma, partidă cu miză doar pentru gazde, ce-şi disputa cu ŢSKA Moscova locul 3 al grupei. Pontul nostru este pe cel puţin două modificări ale tabelei, într-un joc în care italienii, cu mulţi jucători cu mulţi jucători de prim 11 pe teren, nu vor ţine cont de obiectivele pe care cehii şi le-au fixat. 

Biletul zilei pariuri1x2.ro 

17:30, Al-Ain – Team Wellington, gazdele câştigă, cota 1.40
19:55, Plzen – Roma, peste 1.5 goluri, cota 1.25
22:00, Şahtior – Lyon, gazdele marchează, cota 1.15

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.