Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Ne dublăm investiţia cu ponturi din fotbal şi tenis

Liga Campionilor ne propune astăzi două confruntări de top, iar evenimentele din alte competiții fotbalistice și alte sporturi, întregesc o ofertă de pariere destul de consistentă. Livrăm biletul zilei.

19 feb. 2019, 07:55
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Ne dublăm investiţia cu ponturi din fotbal şi tenis

Biletul zilei pariuri1x2.ro 

Primul pariu de pe bilet vine din tenis. Pe hard-ul de la Delray Beach, îl Statele Unite, J. Thompson îl va întâlni pe Marcel Granollers, jucător obișnuit să performeze pe zgură. În plus,  ibericul este mult mai focusat în a doua parte a carierei pe turneele de dublu. Daca în ierarhia de simplu este în afara totului 100 mondial, la dublu, Granollers ocupă locul 28 în lume.

Mizăm și pe un meci din liga a 3-a engleză. Sunderland încă mai are șanse la promovarea directă, iar un succes astăzi, acasă cu Gillingham, o readuce la doar 3 lungimi distanță de poziția secundă. Pariem pe cel puțin o repriză câștigată de gazde.

În finalul biletului, un pont la duelul de U.C.L. dintre Lyon și Barcelona. Cu toții ne așteptăm la un meci spectaculos, însă nu dus la extrem din acest punct de vedere. Pontul propus: sub 2.5 goluri în prima repriză.    

Biletul zilei pariuri1x2.ro 

19:30, J. Thompson – M. Granollers, J. Thompson sa câștige minim un set, cota 1.22
21:45, Sunderland – Gillingham, 1 pauză sau final, cota 1.40
22:00, Lyon – FC Barcleona, sub 2.5 goluri in prima repriză, cota 1.17 

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.