Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ne dublăm simplu investiţia!

Venim după un week-end cu multe ponturi câştigătoare propuse pe site-ul pariuri1x2.ro, dar şi cu o dezamăgire. Eşecul lui Manchester City, pe teren propriu, cu Wolves (scor 0-2), imensa surpriză a rundei cu numărul 8 din Premier League, a fost rezultatul care ne-a "scos" de pe biletul weekendului.

07 oct. 2019, 06:57
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ne dublăm simplu investiţia!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Varianta de combo propusă astăzi este formată din fotbal şi tenis. Pariem inclusiv pe Astra – Hermannstadt, ultimul meci al etapei cu numărul 12 din Liga 1. Anticipăm o dispută echilibrată, între două trupe cu probleme. Dan Alexa, antrenorul astralilor, a fost la un pas să fie demis, după eşecul la Chindia din etapa a 11-a. De partea cealaltă, sibienii sunt în căutare de antrenor. Fostul tehnician, Costel Enache, a părăsit-o pe Hermannstadt, după startul ratat de stagiune. Înaintea disputei de la Giurgiu, „roş-negrii” ocupă locul 12, cu 10 puncte acumulate.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

BOLTON – BLACKPOOL, 2-6 GOLURI COTA 1.36

ASTRA – HERMANNSTADT, SUB 1.5 GOLURI ÎN PRIMA REPRIZĂ, COTA 1.34

V. KUZMOVA – J. GRABNER, 1, COTA 1.15

COTĂ FINALĂ: 2.11

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.