Biletul zilei Pariuri1x2.ro: O triplă din tenis și fotbal ne poate aduce al doilea bilet „verde” al săptămânii

În cele două partide pe care am pariat ieri, jocul ne-a adus exact ce aveam nevoie și am reușit să pornim săptămâna cu dreptul. Țintim un nou bilet câștigător cu trei pronosticuri pentru marți.

07 aug. 2018, 07:12
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: O triplă din tenis și fotbal ne poate aduce al doilea bilet „verde” al săptămânii

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Novak Djokovic a urcat din nou între primii zece jucători ai lumii după triumful de la Wimbledon. Fostul număr unu mondial dorește să își continue revenirea cu rezultate de calitate în cadrul turneelor nord-americane. Primul său adversar la Toronto este Hyeon Chung, un sud-coreean pe care l-a invins cu două alte ocazii. Mizăm pe un nou succes al sârbului.

Marți pariem și pe două dintre meciurile din calificările pentru Liga Campionilor. La Praga, Slavia primește vizita lui Dynamo Kiev. Ambele echipe au câștigat toate partidele din startul acestui sezon, dar numai una dintre aceste serii poate continua. Gazdele au marcat de zece ori în primele trei runde ale ligii și ofensiva va face tot posibilul pentru a continua forma bună. Slavia are nevoie de o victorie înaintea returului din Ucraina. Nu mizăm pe o câștigătoare, ci pe minim două goluri marcate în această confruntare.

După dubla victorie cu Sturm Graz, Ajax își continuă drumul spre grupele Ligii Campionilor. Standard Liege stă în calea olandezilor în această fază. Echipa belgiană și-a început deja sezonul intern, obținând rezultate mixte. În startul campaniei, echipa nu excelează nici în atac, nici în defensivă. Club Brugge și Gent au reușit să înscrie câte două goluri în poarta gazdelor de azi. Huntelaar și colegii săi ar trebui să reușească și ei să înscrie cel puțin o dată.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 20:00 Chung – Djokovic, 2
Ora 20:30 Slavia Praga – Dynamo Kiev, Peste 1,5 goluri
Ora 21:00 Standard Liege – Ajax, Oaspeții înscriu

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.