Biletul zilei pariuri1x2.ro: Parcurs PERFECT în această săptămână, 3/3 VERZI. Vezi cum pariem astăzi!

Astăzi mizăm pe selecții din Europa League și Conference League. Sunt meciuri multe, dar am ales cîteva cu riscuri mici.

25 nov. 2021, 09:23
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Parcurs PERFECT în această săptămână, 3/3 VERZI. Vezi cum pariem astăzi!

Biletul zilei! Ieri a fost din câștigător! Am pariat pe succesul gazdelor în Inter – Șahtior (2-0), pe victoria oaspeților în Șeriff Tiraspol – Real Madrid (0-3) și pe minim un gol înscris în prima repriză la Club Brugge – RB Leipzig (0-4). Astfel, am bifat al 3 bilet în ultimele 3 zile. Astăzi mizăm pe selecții din Europa League și Conference League!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Debutăm în combo-ul de astăzi cu disputa din Conference League dintre Lincoln și FC Copenhaga. Cu alte cuvinte, ultima clasată și echipa care are înfrângeri pe linie întâlnește lidera Grupei F care a acumulat 9 puncte în primele 4 etape. Pariem logic pe x2 într-un meci cu minim două goluri și evidențiem faptul că formația daneză s-a impus și în partida tur, scor 3-1.

În Grupa E din Europa League, Lokomotiv Moscova o întâlnește pe Lazio. Cu doar două puncte adunate în 4 etape și cu un meci în deplasare la Marseille în ultima etapă, gruparea din Rusia este nevoită să joace la victorie în fața italienilor care se află pe locul secund la 3 lungimi distanță. Ținând cont și de stilul de joc ofensiv al grupării vizitatoare, sunt șanse mari să asistăm la cel puțin două schimbări ale tabelei de joc, pariu care a fost câștigător și în tur. Pe Stadio Olimpico din Roma, Lazio s-a impus cu 2-0.

Închidem biletul zilei cu o altă partidă din Europa League, Rangers – Sparta Praga. Lyon este deja calificată, iar acest meci este extrem de important în stabilirea poziției secunde. Ambele grupări au câte 4 puncte, dar pe scoțieni îi așteaptă o deplasare grea în ultima rundă, pe Parc Olympique Lyonnais. Așadar, foarte probabil, odată cu trecerea timpului gruparea gazdă va risca din ce în ce mai mult, iar noi pariem simplu pe cel puțin un gol marcat în repriza secundă.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Joi, 25 noiembrie

19:45, Lincoln – FC Copenhaga, x2 & peste 1.5 goluri, cota 1.24

19:45, Lok. Moscova – Lazio, peste 1.5 goluri, cota 1.32

22:00, Rangers – Sparta Praga, peste 0.5 goluri în repriza a 2-a, cota 1.25

COTA TOTALĂ: 2.04

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.


loading...