Biletul zilei pariuri1x2.ro: Pariem exclusiv pe fotbal în drumul un nou „verde”!

Luna octombrie este presărată cu „verde”! Până în această zi, nu mai puțin de 12 dintre „combo-urile” oferite au fost câștigătoare. Astăzi, în drumul spre noi câștiguri, am pregătit o „triplă” din fotbal, din Suedia până în Anglia via România!

26 oct. 2020, 08:03
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Pariem exclusiv pe fotbal în drumul un nou „verde”!

Biletul zilei pariuri1x2.ro 

„Combo-ul” din această zi este deschis de confruntarea suedeză dintre Varbergs și Elfsborg. După primele 24 etape disputate din Allsvenskan, atât în meciurile jucate de Varbergs, cât și în cele în care a fost implicată Elfsborg, s-au înscris în medie exact 3 goluri. În plus, în meciul tur de pe „Boras Arena” am asistat la un festival al reușitelor, disputa încheindu-se 3-3. În consecință, suntem convinși de faptul că cel mai bun pariu pentru aceast duel este „Peste 1,5 goluri în meci”.  

În continuare, din Suedia revenim pe teritoriu românesc, unde FCSB va primi vizita celor de la Hermannstadt în runda cu numărul 8. „Roș-albaștrii” vin după victoriile cu Academica Clinceni (2-0) și Dinamo (3-2), în timp ce sibienii sunt neînvinși în precedentele 4 etape, în care au reușit să obțină 8 puncte. Ne vom orienta și de această dată către selecția „Peste 1,5 goluri”, pariu câștigător în toate cele 6 întâlniri directe precedente!

În final, completăm biletul nostru cu un pariu din Premier League. Tottenham și Mourinho se vor deplasa în această seară pe terenul modestei formații Burnley, una dintre principalele candidate la retrogradare. În mod logic, diferența certă de valoare dintre cele două combatante își va face simțită prezența, iar oaspeții se vor impune. Totuși, pentru a ne lua toate măsurile de precauție, am ales să investim în succesul lui Tottenham cu handicap asiatic.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Luni, 26 octombrie

20:00: Varbergs – Elfsborg, peste 1,5 goluri, cota 1.25;

21:00: FCSB – Hermannstadt, peste 1,5 goluri, cota 1.30;

22:00: Burnley – Tottenham, 2 cu handicap 0, cota 1.25

Cotă finală: 2.03

 

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.