Biletul zilei pariuri1x2.ro: Pariem pe duelurile de “foc” de astăzi

Pe biletul de marți pariem pe 3 selecții: Liga 1 + Bundesliga + Premier League. Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

14 dec. 2021, 09:30
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Pariem pe duelurile de “foc” de astăzi

Biletul zilei pariuri1x2.ro. 

Deschidem combo-ul cu meciul dintre Academica Clinceni și FC Voluntari din etapa cu numărul 20 din Liga 1. Oaspeții ocupă poziția a treia în clasament, în timp ce echipa gazdă este “lanterna roșie”. Mizăm acoperit pe minimum o reușită a trupei vizitatoare, care întâlnește cea mai slabă defensivă din actuala ediție a Ligii 1.

Cea de-a doua partidă le are ca protagoniste pe Stuttgart și Bayern, ce se duelează în runda a 16-a din Bundesliga. Mizăm logic pe victoria bavarezilor, care au ajuns la o serie de 5 victorii consecutive în duelurile oficiale și au câștigat ultimele 4 meciuri directe. În plus, Stuttgart are probleme serioase în lot, argument ce consolidează selecția noastră pentru meciul din Germania.

Închidem biletul cu duelul dintre Norwich și Aston Villa din runda a 17-a din Premier League. “Canarii” se află pe ultima poziție în clasament, în timp ce echipa vizitatoare poate urca până pe locul 9, dacă reușește o victorie spectaculoasă. Aston Villa este o echipă solidă de la venirea lui Steven Gerrard, ce poate emite pretenții la un loc de cupe europene în actuala stagiune. Mizăm simplu pe minimum o reușită a oaspeților, selecție câștigătoare în 4 din ultimele 5 dueluri din Premier League ale lui Aston Villa.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Marți, 14 decembrie

17:30 Academica Clinceni – FC Voluntari, oaspeții marchează – cotă 1.26

19:30 Stuttgart – Bayern, 2 – cotă 1.28

21:45 Norwich – Aston Villa, oaspeții marchează – cotă 1.25

Cotă totală: 2.01

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.