Biletul zilei pariuri1x2.ro: Pariem pe goluri pentru al doilea „verde” din luna februarie!

Nu ne oprim în drumul spre căutarea profitului! De această dată, am ales trei pronosticuri identice în căutarea dublării investiției!

04 feb. 2021, 10:43
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Pariem pe goluri pentru al doilea „verde” din luna februarie!

Biletul zilei pariuri1x2.ro.

„Combo-ul” din această zi este deschis de duelul ce le va pune față in față pe Tigres și Ulsan. Cele două trupe urmează să se întâlnească în sferturile de finală ale Campionatului Mondial al Cluburilor. Fără meci oficial din luna decembrie, disputa din Al Rayyan o prinde pe formația din Coreea de Sud cu „garda jos”, Tigres fiind cotată cu prima șansă în vederea obținerii victoriei. Totuși, pentru siguranță, noi alegem să mizăm pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj, selecție ce poate acoperi mai multe rezultate posibile, ambele echipe fiind adeptele unui joc deschis, bazat în primul rând pe ofensivă.

Citeşte şi: FCSB a câştigat primul „El Clasico” al României din acest an. A câştigat pe terenul lui Dinamo

Din Qatar revenim pe meleagurile noastre, unde se va disputa confruntarea dintre CFR Cluj și Viitorul. FCSB a pus presiune pe „feroviari” în urma succesului înregistrat aseară cu Dinamo (scor 1-0), clujenii fiind obligați să obțină toate punctele puse în joc în fața echipei lui Mircea Rednic. În caz contrar, „vișinii” vor pierde teren în lupta cu elevii lui Toni Petrea pentru cucerirea titlului. La fel ca și în cazul disputei Tigres – Ulsan, vom alege să pariem pe minim două goluri și în duelul de pe „Dr. Constantin Rădulescu”, pronostic câstigător atât în 4 din ultimele 5 meciuri jucate acasă de ardeleni, cât și în 5 din precedentele 6 partide în care au fost angrenați dobrogenii!

În final, închidem biletul zilei cu o selecție la „indigo”. De data această, ne vom îndrepta atenția către disputa dintre Nordsjaelland și Brondby din runda a 14-a a Superligii daneze. În argumentarea pariului pentru acest duel, subliniem faptul că în toate cele 13 meciuri jucate de Brondby s-au marcat minim 2 goluri, în timp ce în 11 din 13 partide în care a fost angrernată Nordsjaelland am asistat la cel puțin 2 reușite! În plus, partidele jucate de Brondby au produs în medie 3.5 goluri, în timp ce în cele jucate de Nordsjaelland s-a marcat în medie de 3.2 ori!

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Joi, 4 februarie

16:00: Tigres – Ulsan, Peste 1,5 goluri, cota 1.26;

20:00: CFR Cluj – Viitorul, Peste 1,5 goluri, cota 1.34;

21:00: Nordsjaelland – Brondby, Peste 1,5 goluri, cota 1.20.

Cotă finală: 2.02

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.

Cele mai importante ştiri din sport sunt aici