Biletul zilei pariuri1x2.ro: Pariem pe tenis şi fotbal în drumul spre al 5-lea „verde” din octombrie!

Debutul lunii octombrie a fost unul presărat cu „verde” pe biletele noastre! În primele 7 zile am bifat nu mai puțin de 4 bilete câștigătoare.

08 oct. 2020, 07:52
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Pariem pe tenis şi fotbal în drumul spre al 5-lea „verde” din octombrie!

din nefericire, „tripla” de ieri a fost pierdută în urma unui ghinion imens. Vă amintim faptul că am mizat pe varianta „Peste 1,5 goluri” la meciul dintre Olanda și Mexic (0-1), în care „Portocala Mecanică” s-a văzut învinsă la debutul lui Frank de Boer pe banca tehnică.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

„Combo-ul” din această zi este deschis de confruntarea de la Roland Garros dintre Swiatek și Podoroska. „Coșmarul” Simonei Halep pleacă cu prima șansă în vederea calificării în marea finală, bookmakerii văzând-o în acest moment pe Iga drept principala favorită la câștigarea trofeului. În fața polonezei va sta jucătoarea din Argentina, Natalia Podoroska. Suntem de părere că uzura fizică va juca un rol extrem de important în această confruntare, sportiva din America de Sud venind tocmai din calificări! În acest context, considerăm că victoria jucătoarei din Varșovia nu ar trebui pusă sub semnul întrebării.

În continuare, din Franța ne vom deplasa direct în Bosnia și Herțegovina, unde selecționata gazdă va întâlni Irlanda de Nord în barajul pentru calificarea la Campionatul European din 2021. Bosniacii se află de mai mulți ani pe o pantă ascedentă, Dzeko & co. având în mod constat evoluții din ce în ce mai solide. La polul opus, Irlanda de Nord vine după 4 înfrângeri și 2 remize în precedentele 6 meciuri oficiale. Astfel, nu avem cum să nu investim în pariul „1X”.

După cele doua variante de pariere de pe „Bătrânul Continent”, ne vom îndrepta întreaga atenție către fotbalul internațional din America de Sud, unde Argentina va primi vizita Ecuadorului. Conform presei locale, în primul 11 al formației lui Scaloni îi vom regăsi, printre alții, pe Lionel Messi, Lautaro Martinez sau Paulo Dybala. Atât acest fapt, cât și diferența certă valorică existentă dintre loturile celor două reprezentative ne fac să mizăm cu încredere pe varianta „1 solist”.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Joi, 8 octombrie

16:00: Swiatek – Podoroska, 1, cota 1.25;

21:45: Bosnia și Herțegovina – Irlanda de Nord, 1x, cota 1.22;

03:30: Argentina – Ecuador, 1, cota 1.33;

Cotă finală: 2.02

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.