Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ponturi din preliminarii, cu „tricolorii” în prim-plan!

Căutăm un strat cât mai bun de săptămână, prin intermediul unei variante de bilet capabile să vă dubleze investiţia. Am fi putut termina şi săptămâna trecută cu un bilanţ fantastic, daca am fi avut avut un strop de noroc. Singurul pont necâştigător de pe biletul weekendului în cota 7.39, a fost 1 pauză sau final în duelul Danemarca – Irlanda. Meciul s-a terminat nedecis, 1-1, oaspeţii egalând când mai erau 5 minute de joc. 

10 iun. 2019, 08:46
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ponturi din preliminarii, cu „tricolorii” în prim-plan!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Biletul in cota 2 de astăzi este format din confruntări programate în preliminariile Euro 2020. Ca de obicei, mizăm pe cele mai simple şi logice pronosticuri, variante pentru care orice analiză livrează acelaşi rezultat final. Dacă şi norocul va fi de partea noastră, biletul propus ar trebui să se “înverzească” fără nicio emoţie.
Nu lipseşte de pe variant oferită, un pronostic pentru jocul Malta – România.  Mizăm pe două sau mai multe reuşite ale “tricolorilor”, care abordează această deplasare cu un moral excelent, după remiză obţinută in-extremis în Norvegia.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Ins. Feroe – Norvegia 2, cota 1.25
Malta – România, oaspeţii marchează peste 1.5 goluri, cota 1.52
Danemarca – Georgia 1 pauză sau final, cota 1.15
Cotă finală: 2.04

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.