Biletul zilei pariuri1x2.ro: Profit in ultimele doua zile! Livram biletul de joi

Câștig rapid și fără emoții adus de varianta de bilet propusă ieri de redacția site-ului pariuri1x2.ro. Perechea Herbert/Mahut a câștigat în numărul minim seturi partida cu Krawietz / Mies, din cadrul Turneului Campionilor. La pas au ieșit și cele două propuneri din hochei, prin victoriile clare repurtate de Sparta Praga (6-2 cu Kladno) și Ilves (3-0 Vassan Sport).

14 nov. 2019, 07:37
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Profit in ultimele doua zile! Livram biletul de joi

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Căutăm câștigurile generate de un nou bilet pe care mixam sporturile: fotbal și tenis. In prim-plan avem disputa din cadrul Turneului Campionilor de la Londra, N. Djokovic – R. Federer.

Nole vine cu argumentele sale solide, în această adevărată finală programată în grupele ediției 2019 de la Turneul Campionilor. În ciuda înfrângerii cu Thiem, sârbul a prestat un joc solid, eșecul venind după două din trei seturi decise în tie-break. Berrettini, cel care l-a pus la grea încercare pe Federer, nu a avut nicio șansă în fața sârbului. În plus, ascendentul moral este de partea lui Djokovici. După o mulțime de meciuri echilibrate, în care victoriile s-au împărțit aproape în mod egal, Federer nu a mai reușit să-și adjudece niciun succes în precedentele 5 înfruntări directe.

Mizăm și pe două din meciurile programate astăzi, în deschiderea penultimei runde din preliminariile Campionatului European de fotbal de anul viitor.
Anglia este pregătită să-și apropie un nou succes la pas contra muntenegrenilor. În primul meci direct al grupei, în deplasare, naționala pregătită de Southgate s-a impus cu 5-1.
Mizăm și pe un rezultat pozitiv obținut de Cehia, pe teren propriu, contra naționalei din Kosovo. Gazdele jocului au un punct în plus acumulat față de kosovarilor și abordează disputa cu un moral excelent, după victoriile legate cu Muntenegru (3-0) și Anglia (2-1). Al treilea succes consecutiv ar fi sinonim cu prezența la Euro 2020.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

21:45, Cehia – Kosovo, 1 cu handicap 0, cota 1.26

21:45, Anglia – Muntenegru, gazdele peste 1.5 goluri, cota 1.14

22:00, N. Djokovic – R. Federer, 1, cota 1.40

Cota finala: 2.01

 

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.