Biletul zilei pariuri1x2.ro: Profit pe ruta Germania-Spania în debut de săptămână!

Deschidem primul „combo” din această săptămână cu o selecție din fotbalul german. Vedeţi care este oferta zilei.

12 apr. 2021, 10:59
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Profit pe ruta Germania-Spania în debut de săptămână!

Biletul zilei pariuri1x2.ro: Astăzi profitul ne este livrat de confruntări din Bundesliga și La Liga. Vezi biletul cu ajutorul căruia țintim să ne dublăm investiția încă din prima zi a săptămânii!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Deschidem primul „combo” din această săptămână cu o selecție din fotbalul german. Mai precis, vom investi în disputa ce le va pune față in față pe Hoffenheim și Bayer Leverkusen, două dintre cele mai spectaculoase trupe din Bundesliga. Ținem cont de stilul de joc prestat de cele două trupe și alegem să investim în pronosticul „ambele marchează”, pont câștigător în 6 din ultimele 7 meciuri directe.

În completarea biletului nostru ne vom îndrepta și către prima ligă a fotbalului spaniol, unde Celta Vigo va primi vizita celor de la FC Sevilla. Oaspeții vin cu un moral extraordinar după victoria obținută cu liderul Atletico Madrid, cele 3 puncte punându-i pe andaluzi într-o postură extrem de favorabilă, pe locul al 4-lea, la o distanță considerabilă de Sociedad, aflată pe poziția a 5-a. Pentru acest meci am ales varianta „1x”, ținând cont atât de aspectele menționate anterior

, cât și de forma precară a gazdelor pe teren propriu, unde nu au reușit să obțină decât o singură victorie în ultimele 5 meciuri.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Luni, 12 aprilie

21:30, Hoffenheim – Leverkusen, ambele înscriu, cota 1.51

22:00, Celta Vigo – FC Sevilla, x2, cota 1.33

Cotă finală: 2.00.

 

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.