Biletul zilei pariuri1x2.ro: Profit pe ruta Italia – Portugalia!

Astăzi profitul ne este livrat de un „mix” din fotbal. Vezi biletul cu ajutorul căruia țintim să ne dublăm investiția!

26 apr. 2021, 10:13
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Profit pe ruta Italia – Portugalia!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Prima selecție ce se regăsește pe biletul nostru ne trimite în Italia, unde de la 19:30 se vor înfrunta Torino și Napoli. Trupa gazdă se poziționează pe locul al 16-lea, la egalitate de puncte cu locul al 18-lea – primul de sub linia roșie a retrogradării, în timp ce Napoli ocupă poziția a 5-a, la 3 lungimi în urma formațiilor aflate pe locuri ce asigura prezența în următoarea ediție a Ligii Campionilor. Astfel, atât Torino, cât și Napoli, au toate motivele să joace la victorie. Noi alegem să ținem cont de diferența certă existentă din punct de vedere valoric și să investim în minim un gol înscris de elevii lui Gattuso, pronostic câștigător în 4 din ultimele 5 partide directe jucate pe „Olimpico di Torino”.

În continuare, din Italia vom lua avionul direct până în Portugalia, unde de la ora 21:00 e vor juca meciurile Moreirense – FC Porto și Benfica – Santa Clara. „Alb-albașrii” se află la la 7 lungimi în urma liderului Sporting, în timp ce „vulturii” sunt despărțiți de 13 puncte distanță față de prima poziție, cu mențiunea că Sporting are și un meci în plus disputat. În acest context, orice pas greșit făcut de FC Porto sau de Benfica poate fi sinonim cu ieșirea din cursa pentru titlu. Astfel, suntem de părere că cele două mari forțe ale Portugaliei vor juca fără menajamente și vor reuși să își respecte blazonul în această seară.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Luni, 26 aprilie

19:30, Torino – Napoli, Oaspeții înscriu, cota 1.15;

21:00, Benfica – Santa Clara, 1, cota 1.30;

21:00: Moreirense – FC Porto, 2, cota 1.34

Cotă finală: 2.04

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.


loading...
Partenerii noștri