Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Pronosticuri de profit, cu repetiţie

Varianta de bilet propusă ieri, ne-a adus pe plus fără nicio emoție. Am investit pe cel mult 2 goluri marcate în prima repriză a meciului Lyon – Barcelona, încheiat cu un scor alb și pe un 1 pauză sau final în Sunderland – Gillingham. ”Pisicile negre” au câștigat cu 4-2. În completarea biletului, un pont din tenis: Thompson să câștige cel puțin un set în partida cu Granollers, de la Dellray Beach. Australianul s-a impus cu 2-0 la seturi.

20 feb. 2019, 08:34
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Pronosticuri de profit, cu repetiţie

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Astăzi ne focusăm cu predilecție pe Liga Campionilor, dar nu înainte de a analiza și oferta pe tenis. Investim pe succesul numărului  5 WTA, Karolina Pliskova, in fața americancei Riske.  Matchup-ul este clar de partea cehoaicei, care s-a impus în precedentele 4 dispute directe, cu un ultimul succes în septembrie 2018, pe hardul de la Tokyo.

Revenind la disputele zilei in optimile Ligii Campionilor, variantele de pariere oferite pe biletul în cota 2, au în vedere golurile. Astfel, dacă în jocul de la Madrid anticipăm un rezultat strâns și puține modificări ale tabelei, pentru întâlnirea de la Gelsenkirchen, pontul extras este pe favorită: City să marcheze de cel puțin două ori.
Succes, tuturor!

Biletul zilei pariuri1x2.ro 

13:30, Riske – Ka. Pliskova, 2 cota 1.24
22:00, Schalke – Manchester City, oaspeții sa înscrie peste 1.5 goluri, cota 1.35
22:00, Atletico Madrid – Juventus, sub 1.5 goluri in prima repriza, cota 1.26 

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.