Biletul zilei pariuri1x2.ro: Pronosticuri de profit. Două selecții simple, le ai aici!

Astăzi, fotbalul ne livrează profitul. Mizăm pe două selecții logice cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm împreună investiția. Vezi cum pariem!

13 mai 2021, 09:11
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Pronosticuri de profit. Două selecții simple, le ai aici!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Pentru început mergem la disputa dintre Antwerp și Club Brugge. Echipa oaspete și lidera din Belgia a adunat doar un punct în primele două runde din play-off și mai are un avans de doar patru lungimi față de Genk. În aceste condiții, gruparea antrenată de olandezul John van den Brom are nevoie de un rezultat pozitiv pe terenul celei mai slabe echipe din play-off. Pariem „acoperit” pe x2.

Închidem biletul zilei cu disputa dintre GFA74 și Monaco. Cu alte cuvinte, o echipă de amatori din liga a 4-a se va duela cu formația de pe poziția a 3-a din Ligue 1 pentru un loc în finala Cupei Franței. Evidențiem faptul că GFA74 a ajuns în această fază a competiției printr-o conjunctură favorabilă, eliminând formații care nu spun nimic în fotbalul francez, excepție face Touluse, echipa care la momentul jocului a avut mari probleme de lot cauzate de coronavirus. Așadar, diferența de valoare este evidentă și mizăm pe un succes la minim două goluri obținut de Monaco, iar cotă este una atractivă.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Miercuri, 13 mai

19:30, Antwerp – Brugge, x2, cota 1.25

22:15, GFA74 – Monaco, oaspeții -1.5 goluri, cota 1.62
COTA TOTALĂ: 2.02

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.