Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Pronosticurile pentru Mondial ne dublează investiţia zilnică

Azi avem trei propuneri pentru a continua cu succes perioada excelentă din ultimele nouă zile. Victoria Argentinei ne-a adus al șaptelea bilet câștigător din această perioadă.

27 iun. 2018, 06:33
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Pronosticurile pentru Mondial ne dublează investiţia zilnică

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Pe parcursul partidei cu Suedia, Germania a părut că va fi eliminată sau că, în cel mai bun caz, va obține doar un punct din acea confruntare. Toni Kroos a rezolvat însă meciul târziu în minutele de prelungiri. Acum soarta Mannshaft-ului este in propriile mâini, iar un succes în disputa cu reprezentativa Coreei de Sud aduce calificarea în optimi. Mizăm pe faptul că nemții vor profita de această ocazie.

Mexic a impresionat în meciul de debut al turneului din Rusia, învingând campioana mondială. A urmat o nouă victorie, împotriva Coreei de Sud, care a arătat că acea primă evoluție nu a fost întâmplătoare. Azi, Mexic înfruntă Suedia și, cu o remiză, își poate asigura prima poziție în grupă. Am optat pentru un pariu de tip “șansă dublă” pe selecționata mexicană.

Elveția a înscris un gol Braziliei și două Serbiei, iar o nouă evoluție bună în confruntarea cu Costa Rica va aduce calificarea în optimi. Europenii au chiar șansa de a încheia grupa pe prima poziție. Pentru aceasta, ar avea nevoie să depășească rezultatul Braziliei, departajarea fiind facută de golaveraj. Ne așteptăm ca elvețienii să continue seria bună de rezultate și să înscrie azi cel puțin o dată.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 17:00 Coreea de Sud – Germania, 2
Ora 17:00 Mexic – Suedia, 1X
Ora 21:00 Elveția – Costa Rica, Elveția înscrie

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România