Biletul zilei pariuri1x2.ro: Recomandări din Liga 1, Serie A și Premier League

Deschidem săptămâna cu trei selecții din fotbal! Ne dublăm împreună investiția, cu pronosticuri din primele ligi ale Italiei, Angliei și României. Vezi pe ce mizăm!

28 sept. 2020, 10:47
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Recomandări din Liga 1, Serie A și Premier League

Biletul zilei pariuri1x2.ro 

Vedeta variantei de astăzi a biletului în cota 2 este meciul de primă ligă internă dintre Dinamo și UTA. Avem o  partidă ce promite spectacol, aceasta în raport cu evoluțiile ambelor trupe din acest debut de campionat. UTA nu are nicio victorie după revenirea în Liga 1, însă în cele 4 jocuri ale arădenilor s-au consemnat deja 9 goluri. De partea cealaltă, transferurile pe filieră iberică realizate de ”câini”, au dat primele rezultate. În runda anterioară, Dinamo s-a impus clar la Mediaș, scor 3-1.

Pariem și în Serie A, cu varianta 1x în Derby dell’Emilia, Bologna – Parma, selecția din Premier League vizând derby-ul Liverpool – Arsenal.  „Tunarii” au avut câștig de cauză în ultimele două confruntări directe, însă de această dată ne așteptămla o reacție de orgoliu din partea grupării antrenate de Klopp. Ne luăm totuși măsuri de precauție și investim pe varianta 1 cu handicap 0. În cazul în care partida se va încheia la egalitate, selecția noastră va primi cota 1.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Luni, 28 septembrie

21:00, Dinamo – UTA, peste 1.5 goluri, cota 1.33

21:45, Bologna – Parma, 1x, cota 1.28

22:00, Liverpool – Arsenal, 1 cu handicap 0, cota 1.19

Cota totala 2.02 

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.