Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Românii pot contribui din plin la câştigurile noastre de azi

Sâmbătă, pentru a treia oară la rând, biletul propus de noi a fost câștigător. Propunem o nouă variantă care ne poate dubla investiția, iar echipele românești vor avea de jucat un rol foarte important.

14 oct. 2018, 07:42
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Românii pot contribui din plin la câştigurile noastre de azi

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Începem cu naționala de fotbal, care începând cu ora 16:00 va întâlni reprezentativa Serbiei. Cele două au remizat în partida tur, iar șansele “tricolorilor” de a obține o victorie nu sunt cu mult mai mari acum față de partida tur. Nu scoatem această variantă din calcul, ci pariem pe victoria Serbiei, cu handicap asiatic +1. Astfel, în cazul în care Serbia obține cel puțin o remiză, pariul este câștigător, în timp ce o victorie la limită a României ar face pariul nul.

Pariem și pe victoria fetelor de la CSM București în partida din Liga Campionilor la handbal. Adversarele lor sunt vicecampioanele din Bundesliga. Bietigheim a început bine și noul sezon, dar nu ar trebui să poată rezista echipei bucureștene, nici măcar pe teren propriu.

Încheiem cu un alt meci din Liga Națiunilor, cel dintre Polonia și Italia. Cele două sunt la câte cinci puncte în urma Portugaliei în clasamentul Grupei 3 din Liga A și nu își permit să piardă puncte. Faptul că defensivele lor nu au excelat în ultima perioadă este un motiv în plus pentru a paria pe minim două goluri marcate.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 16:00 România – Serbia, Serbia +1 (asiatic)
Ora 19:00 Bietgheim – CSM București, 2
Ora 21:45 Polonia – Italia, Peste 1,5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.