Biletul zilei pariuri1x2.ro: Şanse importante de profit cu două ponturi din tenis!

Până mâine, când în atenţie revine fotbalul şi mai ales semifinala Germania U21 – România U21 de la Campionatul European, astăzi ne îndreptăm atenţia către oferta pe tenis. Vă propune o variantă de bilet cu două selecţii.

26 iun. 2019, 08:26
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Şanse importante de profit cu două ponturi din tenis!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Pentru început ne îndreptăm atenţia către calificările de la Wimbledon, acolo unde D. Brown îl va întâlni pe M. Ymer. Sportivul german vine după un turneu bun la Stuttgart, tot pe iarbă, acolo unde a atins faza sferturilor de finală, bifând şi un succes în faţa lui Alexander Zverev, locul 5 ATP. În mod normal Brown nu ar trebui să întâmpine dificultăţi majore în confruntarea cu tenismenul suedez, mai ales că Ymer se afla la primul sezon de iarba din carieră.

Un favorit chiar mai cert avem în disputa Querrey – Lajovic, din optimile turneului de la Eastbourne. Americanul este un specialist al suprafeţei, pe care a bifat performanţe importante, inclusiv în sezonul anterior. La polul opus, pentru Lajovic, turneele pe iarbă nu reprezintă un bun prilej de a urca în ierarhia ATP. Dimpotrivă, în ultimele 4 sezoane, sârbul a jucat doar 11 meciuri pe această suprafaţă, 7 soldându-se cu înfrângeri.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

13:00, D. Brown – M. Ymer, 1, cota 1.50

14:30, S. Querrey – D. Lajovic, 1, cota 1.33
Cotă finală: 2.00

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.