Biletul zilei pariuri1x2.ro: Selecţii din handbal, hochei și fotbal pentru încă o zi de profit!

Succesul lui Wolfsburg la Mainz (2-0), alături de ponturile ”peste 1.5 goluri” înscrise în Viitorul – FCSB (2-2) și Leicester – Chelsea (2-0), ne-au adus pe plus cu varianta de combo oferită ieri. Vezi care este biletul în cota 2 propus astăzi de redacția Pariuri1x2.ro!

20 ian. 2021, 13:41
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Selecţii din handbal, hochei și fotbal pentru încă o zi de profit!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

. Pariem pe handbal, hochei și fotbal. ”Vedeta” selecției de astăzi este confruntarea Râmnicu Vâlcea – Buducnost, din Liga Campionilor la handbal feminin. Româncele au un singur succes după 7 runde, bilanț ce nu le asigură un moral prea bun înaintea jocului cu galonata grupare muntenegreană. Pariem pe succesul formației oaspete, cu handicap de 1.5 goluri.

Hocheiul este prezent pe varianta de bilet, cu pariul 1 dnb în Mannheim – Augsburg. Gazdele conduc ierarhia din Germania, cu 7 victorii, 4 în timp regulamentar, după disputarea a 8 etape. De asemenea, în ultimele 4 meciuri directe la Mannheim, Augsburg a fost de fiecare dată învinsă la minimum două goluri diferență.

În fotbal mizăm pe Freiburg – Frankfurt. În formă excelentă, ambele echipe au ca obiectiv exclusiv victoria ce le poate aduce și mai aproape de locurile de cupe europene din Bundesliga. Mizăm simplu, pe o confruntare cu două sau mai multe modificări de scor, după ce în ultimul meci direct fiecare formație a marcat de câte 3 ori.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Miercuri, 20 ianuarie

18:00: Râmnicu Vâlcea – Buducnost, 2 cu HA (+1.5 goluri), cota 1.28;

19:30: Manheim – Augsburg, 1 (ot), cota 1.34;

22:15, Freiburg – Frankfurt, Peste 1,5 goluri, cota 1.18.

Cotă finală: 2.02

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.

Ştirile din sport sunt aici