Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Selecţii pentru a treia zi consecutivă de profit

Variantele ce ne-au adus ieri pe plus, au venit din Liga Campionilor. Duelul Atletico Madrid – Juventus nu a propus nici un gol înainte de pauză, pontul nostru fiind sub 1.5 goluri în prima repriză, în timp ce pentru al doilea joc al serii în competiție, Schalke – Manchester City (scor 2-3), indicasem cel puțin două reușite al oaspeților. A fost și un pont din tenis pe bilet, victoria francezului Monfils, contra lui Jiri Vesely, dar partida s-a anulat și implicit, pronosticul a primit cota 1.

21 feb. 2019, 09:06
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Selecţii pentru a treia zi consecutivă de profit

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Astăzi ne focusăm doar pe Europa League. Mizăm exclusiv pe goluri, cele 3 variante extrase fiind aproape identice. Pariem pe cel puțin o reușită a Șahtiorului, la Frankfurt, asta după ce în jocul tur, terminat cu scorul de 2-2, ucrainienii au reușit să egaleze pe tabelă, deși aveau un jucător eliminat. Zenit caută să întoarcă înfrângerea la limită de la Fenerbahce, scor 0-1. Pontul nostru este ”gazdele marchează”, la fel ca și cel selectat pentru întâlnirea Dinamo Zagreb – Plzen. Deși au pierdut, scor 1-2, croații au marcat în turul din Cehia al 12-lea gol din actuala stagiune de Liga Europa.

Biletul zilei pariuri1x2.ro 

19:55, Frankfurt – Sahtior, oaspetii sa inscrie, cota 1.36
19:55, Zenit – Fenerbahce, gazdele sa inscrie, cota 1.26
19:55, Dinamo Zagreb – Plzen, gazdele sa inscrie, cota 1.17
Cotă finală: 2.00

 

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.