Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Seria continuă! Iată ce îţi propunem pentru al cincilea bilet câştigător consecutiv!

Ziua de luni ne-a adus un nou bilet câștigător. Prelungirea seriei începute vineri până la finalul lunii este un obiectiv în acest moment, iar pentru azi am pregătit o “triplă” româno-belgiană.

30 oct. 2018, 06:02
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Seria continuă! Iată ce îţi propunem pentru al cincilea bilet câştigător consecutiv!

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ultimele două clasate din Liga 1 se înfruntă azi într-un meci din optimile Cupei României. Hermannstadt este cotată cu prima șansă la calificare, dar Voluntari a pierdut doar una din din cele mai recente șase partide în toate competițiile. Ne așteptăm ca aceste echipe să abordeze cu mare prudență disputa de azi și pariem pe un număr mic de goluri.

Club Brugge nu traversează o perioadă pozitivă. Echipa nu a reușit să câștige nici unul din ultimele cinci meciuri în toate competițiile. Din acest motiv, un pariu pe victoria ei în partida cu Oostende poate fi riscant. Pentru aceeași cotă am ales un pariu pe numărul golurilor reușite de gazde. Oostende a primit șapte goluri în partide recente cu Standard Liege și Gent, două echipe fruntașe din Jupiler League, iar Brugge poate marca de cel puțin două ori.

Gent merge azi la Mouscron în căutarea celui de-al treilea succes consecutiv. Echipa oaspete a marcat de patru ori în cea mai recentă deplasare și ne bazăm pe un nou joc bun al ofensivei ei pentru pariul de azi: peste 2 goluri în meci. Cu cel mai slab atac din prima ligă belgiană, poate părea că Mouscron nu are cu ce contribui la numărul total de reușite. Gent are însă o defensivă ce poate fi ușor depășită, așa că această variantă nu este exclusă.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 16:30 FC Hermannstadt – FC Voluntari, Sub 3,5 goluri, cota 1,19
Ora 21:30 Club Brugge – Oostende, Peste 1,5 goluri ale echipei gazdă, cota 1,30
Ora 21:30 Mouscron – Gent, Peste 2 goluri (asiatic), cota 1,29

Cota Finală: 2,00

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.