Biletul zilei pariuri1x2.ro: Snooker și fotbal în drumul spre profit!

Astăzi profitul ne este livrat de un „mix” din snooker și fotbal. Vezi biletul cu ajutorul căruia țintim să ne dublăm investiția!

20 apr. 2021, 10:20
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Snooker și fotbal în drumul spre profit!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Primele două variante ce se regăsesc pe biletul zilei ne trimit către Campionatul Mondial din Snooker. Mizăm pe evoluția favoriților în disputele Mark Allen – Lyu Haotian și Barry Hawkins – Matthew Selt. Menționăm faptul că cele două confruntări fac parte din faza șaisprezecimilor de finală (primul tur), unde surprizele își fac extrem de rar prezența, deoarece partidele se joacă în sistemul de „cel mai bun din 19 frame-uri”. În acest sistem, meciurile sunt întinse pe mai multe sesiune de joc, iar favoriții își pot „regla tirul” inclusiv în situația în care încep duelul în care sunt angrenați cu „stângul”. De aceea, vom paria pe victoriile lui Mark Allen și Barry Hawkins.

Citeşte şi: Cele mai importante ştiri din sport aici

În final, pentru completarea biletului nostru, pariem pe FC Koln – RB Leipzig. Pentru meciul din Bundesliga am ales să investim în minim două schimbări ale tabelei de marcaj, deoarece atât „țapii”, cât și elevii lui Nagelsmann, au nevoie de puncte – gazdele sunt angrenate într-o luptă încinsă pentru evitarea retrogradării, în timp ce oaspeții au nevoie de consolidarea poziției secunde. Astfel, nu există loc de menajamente. Mai mult decât atât, subliniem că pariul „peste 1,5 goluri” a fost câstigător în 7 din precedentele 8 meciuri directe!

Citeşte şi: Real Madrid, Manchester City şi Chelsea Londra ar putea fi eliminate din semifinalele Champions League

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Marți, 20 aprilie

12:00, Allen – Haotian, 1, cota 1.25;

12:00, Hawkins – Selt, 1, cota 1.36

19:30, Koln – Leipzig, Peste 1,5 goluri, cota 1.20

Cotă finală: 2.04

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.