Biletul zilei Pariuri1x2.ro. Spectacol în limite rezonabile şi o mare favorită. Ponturi din Premier League şi Ligue 1

Extragem variantele ce compun biletul zilei din doua dintre cele mai tari competiții fotbalistice ale Europei. Vizate sunt primele ligi din Anglia și Franța.

29 nov. 2017, 07:44
Biletul zilei Pariuri1x2.ro. Spectacol în limite rezonabile şi o mare favorită. Ponturi din Premier League şi Ligue 1

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

Everton și West Ham sunt, prin prisma loturilor, echipe capabile de performanțe bune, dar în mare suferință în această perioadă a stagiunii. Mai mult, în meciul direct de pe „Goodison Park”, ambele țintesc rezultatul care să le îndepărteze, măcar pentru moment, de zona retrogradării. În condițiile în care remiza nu mulțumește pe nimeni în mod deosebit, anticipăm un meci destul de spectaculos, cu cel puțin două modificări ale tabelei. În susținerea pariului evidențiem și faptul că rivalele de diseară au cele mai slabe defensive ale stagiunii din Anglia.

Tot din runda cu numărul 14 din Premier League extragem și pronosticul simplu, pe victoria liderului Manchester City, în jocul de pe teren propriu cu Southampton. Mergem și în Ligue 1, pentru disputa Guingamp – Montpellier. Propunem varianta sub 3 goluri asiatic (daca se marchează exact 3 goluri miza ne este returnata), argumentată de evoluțiile din acest sezon ale oaspeților. Montpellier are doar 12 goluri marcate în 14 etape, bilanț de candidată la retrogrdare, însă, atenție, doar 8 încasate. Nicio altă formație din Ligue 1 nu s-a apărat mai bine ca Montpellier în actualul campionat!

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

Everton – West Ham, peste 1.5 goluri

Manchester City – Southampton, 1

Guingamp – Montpellier, sub 3 goluri asiatic

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România