Biletul zilei pariuri1x2.ro: Start de săptămână cu tenis de la Miami!

Dacă e luni, e tenis. Avem două propuneri pentru o cotă de peste doi, care să aducă un profit fără mari emoţii.

28 mart. 2022, 10:36
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Start de săptămână cu tenis de la Miami!

Biletul zilei pariuri1x2.ro: În prima zi a săptămânii, ne îndreptăm atenția către turneul de tenis masculin de la Miami. Vezi cum pariem!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Deschidem combo-ul cu disputa dintre Lloyd Harris și Yoshito Nishioka. Sportivul sud-african s-a impus în singura confruntare directă disputată anul trecut pe hard-ul de la Cincinnati și are mari șanse să se impună și astăzi. Ba mai mult, cotele pentru o victorie obținută de Lloyd Harris sunt într-o evidentă scădere. Pariem simplu pe 1 solist.

Închidem biletul zilei cu disputa dintre Stefanos Tsitsipas și Alex de Minaur. Tenismenul elen are 9 victorii în 9 meciuri directe, partide în care a pierdut doar 3 seturi. Ba mai mult, jocul lui Tsitsipas a aratat bine în 2022, a făcut mai puține erori neforțate și are o medie de 6.5 ași în precedentele 10 meciuri. Așadar, mizăm logic pe succesul obținut de Stefanos Tsitsipas.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro: Luni, 28 martie

19:30, Lloyd Harris – Yoshito Nishioka, 1, cota 1.60

02:00, Stefanos Tsitsipas – Alex de Minaur, 1, cota 1.36

Cotă totală: 2.17

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.