Biletul zilei pariuri1x2.ro: Start într-o nouă săptămână de profit. Vezi selecţiile de luni

Cât pe ce să bifăm și ieri un bilet câștigător, pentru a 7-a oară în ultimele 8 zile. Ne-a încurcat rezultatul confruntării Valencia – Betis, unde mizasem  ”peste 2.5 goluri”. Deși am avut parte de un joc spectaculos, tabela a înghețat la scorul de 2-0 în favoarea gazdelor, stabilit încă din minutul 47 al partidei.

05 mart. 2018, 08:38
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Start într-o nouă săptămână de profit. Vezi selecţiile de luni

Biletul zilei

Astăzi căutăm să ieșim încă o dată pe plus, mizând cu predilecție pe goluri.
Fără a scoate din calcul succesul oaspeților în Crystal Palace – Manchester United, epilogul etapei a 29-a din Premier League, luăm în primul în primul rând în calcul un scenariu cu maximum 3 modificări ale tabelei. Tactica impus de Mourinho la United, una în care defensiva excelent organizată joacă un rol decisiv în bifarea rezultatelor pozitive, precum și evoluțiile decente ale londonezilor pe Selhurst Park, sunt argumente în susținerea variantei. Mai amintim și faptul că 20 din partidele lui Palace din actualul campionat, au consemnat sub 3.5 goluri.

Luăm în calcul și pe cel puțin 2 modificări ale tabele în confruntarea Ingolstadt – Bochum, ultima a etapei cu numărul 25 din 2Bundesliga. Miza partidei este ridicată, cu o victorie formația gazdă revenind în bătălia pentru locul 3 al ierarhiei. De partea cealaltă, Bochum, serios amenințată cu retrogradarea, poate chiar directă, în liga a 3-a, luptă cu îndârjire pentru fiecare punct pus la bătaie. 

Avem pe biletul de astăzi și o șansă dublă, x2, pentru disputa Winterthur – Xamax. Oaspeții sunt lideri în eșalonul secund al Elveției,  trupa din Neuchatel fiind extrem de aproape de revenirea în prima ligă. La polul opus, Winthertur, echipă ce a adunat doar 3 victorii în 21 de runde, vă trăi periculos pînă la finele stagiunii. Doar 2 puncte în plus au gazdele de astăzi, față de Wohlen, ultima clasată. De evidențiat și faptul că Xamax are victorii pe linie în ultimele 8 meciuri directe.

Biletul zilei:

Crystal Palace – Man. United sub 3.5 goluri
Ingolstadt – Bochum, peste 1.5 goluri
Winterthur – Xamax, x2

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România