Biletul zilei pariuri1x2.ro: Start lansat într-o nouă săptămână. 100% fotbal!

Biletul zilei pariuri1x2.ro: Începe o nouă săptămână, este cea mai deprimantă zi din an, dar noi vă ajutăm să zâmbiţi de Blue Monday.

17 ian. 2022, 09:33
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Start lansat într-o nouă săptămână. 100% fotbal!

Biletul zilei pariuri1x2.ro: Pentru prima zi a săptămânii am extras trei selecții din fotbal cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm împreună investiția. Vezi cum pariem!Biletul zilei pariuri1x2.ro

Deschidem combo-ul cu o dispută din Indonezia, PSIS Semarang – Arema. Gruparea oaspete este lideră în această divizie și are prima șansă la victorie. Foarte probabil Arema va fi formația care va impune ritmul jocului și evidențiem faptul că echipa vizitatoare vine după 6 etape consecutive de „sub 3.5 goluri”. În aceste condiții, mizăm pe cel mult 3 schimbări ale tabelei de marcaj și remarcăm faptul că ultima confruntare directă disputată în septembrie 2021 s-a încheiat 0-0.

Continuăm cu AC Milan – Spezia. Diferență evidentă de valoare și de obiective. Formația gazdă este implicată în lupta la titlu, în timp ce adversara speră să evite retrogradarea. Nu ne complicăm și mizăm logic pe victoria obținută de Stefano Pioli.

Închidem biletul zilei cu disputa dintre Hapoel Beer Sheva și Maccabi Haifa. Practic, se întâlnesc primele două clasate din Israel și principalele favorite la titlu. De remarcat este faptul că selecția „ambele înscriu” a fost câștigătoare în precedentele 6 confruntări directe. În aceste condiții, mizăm simplu pe o partidă cu minim două reușite.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Luni, 17 ianuarie

15:45, PSIS – Semarang – Arema, sub 3.5 goluri, cota 1.26

19:30, AC Milan – Spezia, 1, cota 1.32

20:30, Hapoel Beer Sheva – Maccabi Haifa, peste 1.5 goluri, cota 1.29

Cotă totală: 2.14

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.

 


loading...
Partenerii noștri