Biletul zilei pariuri1x2.ro: Start lansat într-o nouă săptămână cu două selecții din Liga 1!

Începe o nouă săptămână ofertantă în pariuri. Să începem de luni cu un profit frumos, aşa că nu rataţi ponturile din acest articol.

27 sept. 2021, 09:39
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Start lansat într-o nouă săptămână cu două selecții din Liga 1!

Biletul zilei pariuri1x2.ro: Deschidem săptămâna cu două pariuri din fotbal. Avem în vedere ultimele două confruntări ale etapei a 10-a din Liga 1. Vezi combo-ul!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

De la ora 18:00, Gaz Metan Mediaș o întâlnește pe Sepsi Sf. Gheorghe. Cu patru remize la rând, gruparea vizitatoare are prima șansă la victorie pe terenul unei grupări care a adunat doar patru puncte în ultimele 8 etape (o victorie, o remiză și șase înfrângeri). Pariem pe x2 și evidențiem faptul că Sepsi nu a pierdut în ultimele patru vizite la Mediaș, fiind pe plus cu două victorii.

Biletul zilei pariuri1x2.ro: Etapa a 10-a se încheie cu duelul dintre Univ. Craiova și Dinamo. Cu doar un punct adunat în ultimele două etape, formația lui Laurentiu Reghecampf țintește victoria în fața unei adversare care vine după 6 înfrîngeri consecutive în Liga 1. Ținând cont si de carențele defensive pe care le-au arătat „câinii” în ultima perioadă, mizăm pe victoria gazdelor într-un meci cu cel puțin două schimbări ale tabelei de marcaj.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Luni, 27 septembrie

18:00, Gaz Metan – Sepsi, x2, cota 1.25

21:00, Univ. Craiova – Dinamo, 1 & peste 1.5 goluri, cota 1.61
COTA TOTALĂ: 2.01

 

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.