Biletul zilei pariuri1x2.ro: Start lansat într-o nouă săptămână »» Liga 1 & Serie A!

Debutăm în această săptămână cu două selecții din fotbal cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm împreună investiția. Liga 1 & Serie A ne livrează profitul!

13 dec. 2021, 09:45
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Start lansat într-o nouă săptămână »» Liga 1 & Serie A!

Biletul zilei pariuri1x2.ro 

Deschidem combo-ul cu meciul dintre Dinamo București și Chindia Târgoviște, ultimul al etapei cu numărul 19 din Liga 1. “Câinii roșii“ sunt fără victorie în precedentele 16 runde, în timp ce echipa vizitatoare are una dintre cele mai solide defensive din Liga 1. Pariem simplu pe X2, selecție câștigătoare în precedentele 7 deplasări ale Chindiei Târgoviște.

Pentru a doua și ultima selecție de pe bilet ne îndreptăm atenția către disputa dintre AS Roma și Spezia din cadrul rundei cu numărul 17 din Serie A. Gazdele sunt la 11 lungimi distanță de locurile care duc în Liga Campionilor și foarte probabil, echipa lui Mourinho va forța victoria din startul meciului. Mizăm pe minimum două reușite ale giallorossilor și evidențiem faptul că doar ultima clasată, Salernitana (37), a încasat mai multe goluri decât formația oaspete (36).

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Luni, 13 decembrie

20:30 Dinamo – Chindia Târgoviște, X2 – cotă 1.44

21:45 AS Roma – Spezia, AS Roma peste 1.5 goluri – cotă 1.39

Cotă totală: 2.00

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.