Biletul zilei pariuri1x2.ro: Start lansat într-o nouă săptămână!

Pentru prima zi a săptămânii am extras 3 selecții din fotbal cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm investiția. Vezi combo-ul!

02 aug. 2021, 10:04
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Start lansat într-o nouă săptămână!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. 

După eliminarea din Conference League, Sepsi o întâlnește pe Mioveni. Echipa gazdă are prima șansă la victorie și evidențiem faptul că formația oaspete a suferit două înfrângeri în primele două etape. Ba mai mult, Mioveni este singura grupare din Liga 1 care nu a reușit să marcheze în acest start de sezon. Pariem logic pe 1x.

În prima ligă din Suedia, AIK Stockholm joacă cu Halmstadt. Evidențiem faptul că doar Djurgarden are o defensivă mai bună ca aceste două grupări. În primele 12 runde, echipa gazdă a primit 12 goluri, în timp ce adversara sa a încasat 10 goluri. În aceste condiții mizăm pe o partidă cu cel mult 3 schimbări ale tabelei de marcaj.

Închidem cota 2 cu o altă dispută din Suedia, Sirius – Orebro, cele mai slabe defensive din prima ligă. De remarcat este faptul că în fiecare din ultimele 4 confruntări directe, pariul „ambele înscriu & peste 2.5 goluri” a fost câștigător. Nu ne complicăm și mizăm pe un meci cu cel puțin două reușite.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Luni, 2 august

18:30, Sepsi – Mioveni, 1x, cota 1.30

20:00, AIK Stockholm – Halmstadt, sub 3.5 goluri, cota 1.25

20:00, Sirius – Orebro, peste 1.5 goluri, cota 1.25

COTA TOTALĂ: 2.03

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.