Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Start perfect de săptămână! Vezi selecţia de astăzi

Primul combo în cota 2 al săptămânii a fost câştigător. Ieri, redacţia site-ului pariuri1x2.ro a mizat pe cel puţin două goluri marcate în disputele Viitorul – Astra (scor 3-0) şi Bologna – Parma (scor 4-1), alături de un pont pe două sau mai multe reuşite semnate de Inter, în jocul de acasă cu Chievo. Milanezii s-au impus cu 2-0, rezultat în urma căruia trupa lui Spalletti a revenit pe ultima treaptă a podiumului din Serie A.

14 mai 2019, 06:36
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Start perfect de săptămână! Vezi selecţia de astăzi

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Cel mai profitabil bilet în cota 2 din România este încă o dată livrat de redacţia site-ului pariuri1x2.ro. Căutăm câştigul în cele mai simple şi logice variante de pariere. Investim pe fotbal, predicţiile selectate pentru jocurile Dunărea Călăraşi – FC Botoşani şi Gilloise – Kortrijk fiind identice: peste 1.5 goluri. În completare, pariul pe minim un set câştigat de favoritul Alex Zverev, în duelul cu Berrettini, din tur secund al Italian Open.  

Biletul zilei pariuri1x2.ro

15:00, A. Zverev – M. Berrettini, A. Zverev sa castige minim un set, cota 1.22

18:15, Dunarea Calarasi – FC Botosani, peste 1.5 goluri, cota 1.42
21:30, St. Gilloise – Kortrijk, peste 1.5 goluri, cota 1.17
Cotă finală: 2.02 

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.