Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Start perfect de săptămână. Vezi selecţiile zilei

Am debutat excelent în noua săptămână. Ieri, investiția ne-a fost ieri dublată de victoriile repurtate de Hamburg și Universitatea Cluj, alăturate golurilor marcate  în prima repriză a confruntării FC Midtjylland – FC Nordsjaelland, din Superliga daneză. Pentru utilizatorii site-ului pariuri1x2.ro, biletul zilei de luni, a fost al 34-lea câștigător propus în acest an.

05 mart. 2019, 09:17
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Start perfect de săptămână. Vezi selecţiile zilei

Biletul zilei pariuri1x2.ro

De pe varianta de combo oferită astăzi, nu putea lipsi Liga Campionilor. Pariem pe întâlnirea de la Madrid, acolo unde Real va trebui să gestioneze cu mare atenție, manșa secundă a confruntării cu Ajax. În tur, în ciuda eșecului cu 1-2, mai periculoși au fost ”lăncierii”, care și-au creat  o mulțime de bune oportunități la poarta lui Courtois.

Completăm biletul zilei cu două pronosticuri cât se poate de simple, din diviziile inferioare engleze. În Championship, Derby poate depăși, printr-un succes acasă cu Wigan, o perioadă ceva mai dificilă a stagiunii. În 16 confruntări pe terenurile adverse, Wigan și-a apropiat doar o victorie, încasând 30 de goluri. 
Coborâm și în liga a 4-a, de unde extragem pariul pe cel puțin o reușită a lui Bury, în deplasarea la Cheltenham. Oaspeții, locul 2 în League Two, au cea mai bună ofensivă a campionatului, cu 69 de reușite în 35 de runde. În tur, Bury s-a impus clar, scor 4-1.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

REAL MADRID – AJAX AMBELE MARCHEAZĂ COTA 1.44
CHELTENHAM – BURY OASPEȚII MARCHEAZĂ COTA 1.20
DERBY – WIGAN 1X COTA 1.19

COTĂ TOTALĂ: 2.06 

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.