Biletul zilei pariuri1x2.ro: Tenis & fotbal în start de săptămână!

Debutăm în această săptămână cu un mix de sporturi, fotbal-tenis, cu ajutorul căruia țintim să ne dublăm investiția. Vezi cum pariem!

16 mai 2022, 12:04
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Tenis & fotbal în start de săptămână!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Deschidem combo-ul de astăzi cu disputa dintre Dominic Thiem și Marco Cecchinato de la Geneva. Fără victorie în 2022, sportivul austriac a arătat din ce în ce mai bine la ultimele turnee, la Madrid și la Roma. Așadar, ar fi timpul ca Thiem să se impună astăzi în fața unui adversar clar inferior valoric și mizăm că va obține victoria la minim două game-uri diferență. Excluzând cele două meciuri din calificările acestui turneu, ultimul succes al lui Cecchinato avea loc în octombrie 2021.

Închidem biletul zilei cu partida dintre Juventus și Lazio. Echipa gazdă a obținut deja locul al 4-lea, iar mai sus nu poate urca. Așadar, meci cu miză doar pentru gruparea vizitatoare care are ca obiectiv rămânerea pe pozițiile de Europa League. În aceste condiții, mizăm pe minim un gol înscris de Lazio și evidențiem faptul că selecția noastră a fost câștigătoare în 7 din ultimele 8 meciuri jucate de Juventus.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Luni, 16 mai

Dominic Thiem – Marco Cecchinato, Thiem cu handicap de -1,5 game-uri, cota 1.57

Juventus – Lazio, Lazio marcheaza peste 0,5 goluri, cota 1.32

Cotă totală: 2.07

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.