Biletul zilei pariuri1x2.ro: Tenis & handbal în drumul spre profit!

Azi, pariurile sunt puse "cu mâna". Avem ponturi bune din tenis şi din handbal pentru a ne dubla investiţia şi azi.

30 mart. 2022, 09:35
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Tenis & handbal în drumul spre profit!

Biletul zilei. Ca de fiecare dată încercăm să extragem cele mai simple și logice selectii pentru a ne dubla impreuna investitia. Vezi cum pariem!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Debutăm în combo-ul de astăzi cu disputa dintre Pierre-Hugues Herbert și Filip Horansky din cadrul turneului de tenis de tip Challenger de la Lugano. Diferența de valoare este clar în favoarea sportivului francez care este și al 4-lea favorit al competiției. Nu ne complicăm și mizăm logic pe succesul obținut de Herbert.

Închidem biletul zilei cu un duel din prima manșă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor de handbal masculin, Elverum – PSG. Gruparea franceză este clar formația mai valoroasă și mai experimentată. Mizăm pe un succes la minim 4 goluri diferență obținut de PSG și evidențiem faptul că în ultima confruntare directă disputată în martie anul trecut, francezii s-au impus cu 44-29 chiar în Norvegia.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Miercuri, 30 martie

13:30, (tenis) Pierre-Hugues Herbert – Filip Horansky, Herbert să câștige, cota 1.28

19:45, (handbal) Elverum – PSG, PSG handicap -3.5 puncte, cota 1.57

Cotă totală: 2.00

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.