Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ţintim profitul mizând pe spectacol!

Deși combină sporturile, varianta de bilet în cota 2 a zilei este construită strict cu selecții pe goluri. Acestea vin din fotbal și hochei.

16 sept. 2020, 06:02
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ţintim profitul mizând pe spectacol!

Biletul zilei pariuri1x2.ro 

Continuăm seria de ponturi pe hocheiul rusesc . Mizăm pe Novosibirsk vs Dinamo Moscova, o confruntare din KHL pentru care bookmakerii au setat linii surprinzător de joase la pariurile pe goluri. ri. Mizăm pe o partidă cu minim 3 reușite,  remarcând faptul ca selecția noastră a fost „verde” în toate cele 5 partide jucate moscoviți în acest sezon. În plus, echipa gazdă vine dupa două meciuri în care s-au marcat cel puțin 6 goluri.

A doua selecție de pe biletul zilei vine din fotbal. Ne îndreptăm atenția către calificările din Liga Europa, acolo unde Hammarby și Lech luptă, la Stockholm, pentru un loc în turul 3 al competiției. Prin cotelor oferite, casele de pariuri consideră că vom asista la un duel cu reușite de ambele părți. Vom simplifica la maximum varianta, pontul gândit pentru bilet fiind pe două sau mai multe goluri înscrise în meci.

Închidem cota 2 de astăzi tot cu o partidă de fotbal. Mergem și în calificările Ligii Campionilor, acolo unde se înfruntă Midtjylland și Young Boys, două trupe care livrează în mod constant jocuri cu multe modfificări ale scorului. Și pentru acest meci selectăm varianta ”peste 1.5 goluri”.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Miercuri, 16 septembrie
15:30: (hochei) Novosibirsk – Dinamo Moscova, peste 2.5 goluri – cota 1.20
20:00: (fotbal) Hammarby – Lech, peste 1.5 goluri – cota 1.25
21:30: (fotbal) Midtjylland – Young Boys, peste 1.5 goluri – cota 1.34
Cotă finală: 2.01 

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.