Biletul zilei pariuri1x2.ro: Trei ponturi din fotbal pentru un start lansat de săptămână!

Presiunea televiziunilor a făcut ca şi ziua d eluni să fie bogată în evenimete sportive, prilej de profituri la pariuri.

08 nov. 2021, 09:16
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Trei ponturi din fotbal pentru un start lansat de săptămână!

Biletul zilei. Pentru astăzi am extras trei selecții din fotbal cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm împreună investiția. Vezi cum pariem!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Debutăm în combo-ul de astăzi cu o dispută din Portugalia, Nacional – Chaves. După 10 etape, echipa gazdă are 15 puncte, în timp ce adversara sa are cu două mai puțin. Așadar, două grupări care sunt aproape în clasament, dar trupa din Madeira are un bilanț bun pe teren propriu, în timp ce roș-albaștrii nu punctează prea mult în deplasare. În aceste condiții pariem pe 1x.

Aceeași selecție o avem în vedere și la disputa dintre Helsingor și Fredericia din liga a doua daneză. Două echipe care speră la promovare, dar evidențiem faptul că formația gazdă nu a pierdut pe teren propriu în acest sezon. Ba mai mult, Helsingor s-a impus cu un categoric 4-2 chiar în fieful adversarei în partida din turul campionatului disputată în septembrie.

Închidem biletul zilei cu ultimul meci al etapei a 15-a din Liga 1, Academica Clinceni – Rapid București. Gruparea vizitatoare s-ar mulțumi cu o victorie la limită la Clinceni, dar e de așteptat că elevii lui Ionuț Chirilă să obțină și rezultate pozitive în viitorul apropiat. Orice gol înscris de Academica valorează enorm pentru pariul ales de noi, gazdele să nu piardă la mai mult de un gol diferență.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Luni, 8 noiembrie

20:00, Nacional – Chaves, 1x, cota 1.27

20:00, Helsingor – Fredericia, 1x, cota 1.29

20:30, Academica Clinceni – Rapid, handicap gazdele +1.5 goluri, cota 1.24
COTA TOTALĂ: 2.03

 

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.