Biletul zilei pariuri1x2.ro: Trei ponturi simple din Premier League, Serie A & La Liga!

Deşi e luni, oferta la pariuri sportive este bogată. Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

13 sept. 2021, 09:48
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Trei ponturi simple din Premier League, Serie A & La Liga!

Biletul zilei pariuri1x2.ro: Pentru prima zi a săptămânii am extras 3 selecții cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm investiția. Vezi cum pariem!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Deschidem combo-ul de astăzi cu disputa din Serie A dintre Bologna și Verona. În primele două runde, echipa gazdă a adunat 4 puncte, în timp ce adversara sa a înregistrat două înfrângeri si de fiecare dată a încasat 3 goluri. Așadar, ținând cont de faptul că Bologna practică de obicei un fotbal „deschis” pe Renato Dall’Ara, iar adversara sa a fost implicată în meciuri spectaculoase, pariem simplu pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj.

În ultima partidă a etapei cu numarul 4 din Premier League, Everton o întâlnește pe Burnley. Formația gazdă are un debut bun de sezon cu Rafa Benitez pe banca tehnică, adunând 7 puncte. De partea cealaltă, adversara sa a înregistrat două înfrângeri și o remiză. Ba mai mult, la începutul acestei runde, doar cele 3 echipe care se aflau în „zona roșie” aveau mai puține goluri înscrise ca Burnley (2). Nu ne complicăm și mizăm logic pe „1 cu handicap 0”. În cazul în care partida se încheie la egalitate, selecția noastră primește cota 1.

Închidem cota 2 cu partida din La Liga dintre Granada și Betis. Ambele grupări sunt fără victorie și au adunat câte două puncte în primele 3 etape. Diferența o reprezintă faptul că formația oaspete are ca obiectiv o clasare pe unul din locurile care să-i asigure participarea în sezonul viitor de cupe europene. În aceste condiții, pariem simplu pe cel puțin un gol marcat de Betis.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Luni, 13 septembrie

21:45, Bologna – Verona, peste 1.5 goluri, cota 1.22

22:00, Everton – Burnley, 1 cu handicap 0, cota 1.28

23:00, Granada – Betis, oaspeții să înscrie, cota 1.30
COTA TOTALĂ: 2.03

 

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.

 

 


loading...