Biletul zilei pariuri1x2.ro: Trei ponturi simple din tenis, le ai aici!

Pentru astăzi am extras trei selecții din tenis cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm investiția. Vezi cum pariem!

21 sept. 2021, 09:28
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Trei ponturi simple din tenis, le ai aici!

Biletul zilei pariuri1x2.ro 

Deschidem combo-ul de astăzi cu un meci care se joacă în cadrul turneului de tenis feminim de la Ostrava, Ana Konjuh – Anastasia Pavlyuchenkova. Diferența de valoare este evidentă în favoarea sportivei din Rusia, mai ales că se joaca în sală pe suprafață rapidă. În aceste condiții, mizăm că tenismena clasată pe locul al 13-lea mondial, Pavlyuchenkova, va câștiga cel puțin un set.

Citeşte şi: Veste proastă pentru Simona Halep. Anunţ oficial făcut de WTA

Pentru a doua selecție mergem la disputa din cadrul turneului de tenis masculin de la Metz dintre Alejandro Davidovich Fokina și Gilles Simon. Cu alte cuvinte se întălnesc sportivii clasați pe locurile 45 și 99 în ierarhia ATP. Ba mai mult, suprafața rapidă îl avantajează pe sportivul iberic. În aceste condiții, mizăm că Fokina se va impune în fața adversarului său care se apropie de 37 de ani.

Tot în cadrul turneului de tenis masculin de la Metz, Andy Murray îl întălnește pe Ugo Humbert. Doi tenismeni care servesc bine și ținând cont că se joacă în sală pe suprafață rapidă, pariem ca scorul va fi 1-1 după primele două game-uri jucate în meci.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Marți, 21 septembrie

14:30, Konjuh – Pavlyuchenkova, 2 minim un set, cota 1.1715:00, Fokina – Simon, 1, cota 1.3419:00, Murray – Humbert, 1-1 după primele două game-uri, cota 1.30
COTA TOTALĂ: 2.03

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.


loading...