Biletul zilei pariuri1x2.ro: Trei ponturi simple! Investim pe Champions League și League One

O nouă zi cu ofertă bogată pentru pariori. Sunt meciuri interesante în Liga Campionilor, aşa că vă oferim câteva ponturi.

08 dec. 2021, 09:19
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Trei ponturi simple! Investim pe Champions League și League One

Biletul zilei. Pariul de ieri în cotă 2.09 a fost câștigător. Pentru miercuri am extras trei selecții cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm împreună investiția. Vezi cum pariem!Biletul zilei pariuri1x2.ro

Debutăm în combo-ul de astăzi cu disputa dintre Zenit și Chelsea din Liga Campionilor. Duelul tur de pe “Stamford Bridge” a fost câștigat la limită de gazde (1-0), grație golului înscris de Romelu Lukaku. În Rusia, Chelsea va avea câteva absențe importante precum Chilwell, Jorginho, Kante și Kovacic. Chiar și asa, diferența de valoare rămâne una semnificativă în favoarea oaspeților. Mizăm pe varianta X2 & sub 4.5 goluri în meci. De evidențiat este faptul că la ora meciului sunt anunțate -15 grade la Saint Petersburg, aspect ce poate afecta considerabil spectacolul fotbalistic.

Milton Keynes o întalnește pe Plymouth în runda cu numărul 21 din League One. Statisticile ne indică goluri și mizăm pe cel puțin două schimbări ale tabelei de marcaj. Selecția a fost câștigătoare și în 17 din precedentele 18 meciuri disputate de gruparea vizitatoare.

Încheiem biletul zilei cu disputa dintre Benfica și Dinamo Kiev din Liga Campionilor, meci cu miză doar pentru gazde. Gruparea lusitană țintește un loc în optimile de finală, dar pentru acest lucru are nevoie de victorie și de un mic ajutor de la Bayern, care nu ar trebui să piardă la Munchen, cu Barcelona. Pariul propus este “acoperit“: 1X și sub 4.5 goluri.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Miercuri, 8 decembrie

19:45 Zenit – Chelsea, X2 și sub 4.5 goluri– cotă 1.34

21:45 MK Dons – Plymouth, peste 1.5 goluri – cotă 1.23

22:00 Benfica – Dinamo Kiev: 1X sub 4.5 goluri– cota 1.28

Cotă totală: 2.10

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.