Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Trei pronosticuri pot completa o săptămână de câştiguri 100%

Biletul câștigător de ieri ne-a adus cu un pas mai aproape de o săptămână perfectă. Iată cele trei propuneri care pot completa seria noastră de bilete “verzi”.

22 ian. 2019, 14:39
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Trei pronosticuri pot completa o săptămână de câştiguri 100%

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Benfica și Porto se înfruntă azi pentru un loc în finala Cupei Ligii Portugaliei. Ambele au obținut rezultate bune în perioada precedentă, în special Porto, care are o serie istorică de 21 de partide fără înfrângere în toate competițiile. Totuși, nici una nu a impresionat recent. Duelul se anunță a fi interesant, dar, la fel ca in meciul din campionat, când Benfica se impunea cu 1-0, diferența dintre cele două echipe ar putea fi făcută de un număr mic de goluri. Noi pariem pe cel mult trei.

Reușitele nu vor veni cu ușurință nici în partida dintre Getafe și Valencia. Cele două se întâlnesc în manșa tur a sferturilor de finală din Copa del Rey. Într-o confruntare care pare destul de echilibrată ne așteptăm ca echipele să abordeze meciul cu o oarecare doză de prudență. Alegem și în acest caz pariul “sub 3,5 goluri”.

Ultimul pariu al biletului vizează una dintre partidele nopții la Australian Open. Milos Raonic a arătat o formă excelentă la Melbourne, unde a pierdut un singur set în partide cu Nick Kyrgios, Stanislav Wawrinka, Pierre-Hugues Herbert sau Alexander Zverev. El și-a dominat adversarii datorită unui serviciu de excepție, dar nu a încheiat nici una dintre cele patru partide anterioare fără cel puțin un tiebreak. Anticipăm un joc echilibrat și în primul set al meciului cu Lucas Pouille. Asfel, pariem pe minim zece game-uri în primul set.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ma 21:45 Benfica – Porto, Sub 3.5 goluri, cota 1,21
Ma 22:30 Getafe – Valencia, Sub 3,5 goluri, cota 1,17
Mi 05:30 Raonic – Pouille, X2, cota 1,42

Cota Finală: 2,01

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.