Biletul zilei pariuri1x2.ro: Trei selecții logice îți aduc profitul!

Biletul zilei pariuri1x2.ro: Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro. Aici găsiţi cele mai bune predicţii.

25 aug. 2021, 16:05
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Trei selecții logice îți aduc profitul!

Biletul zilei pariuri1x2.ro: Astăzi ne îndreptăm atenția doar către fotbal. Țintim să ne dublăm investiția mizând pe 3 pariuri simple. Vezi combo-ul!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

În turul al doilea din EFL Cup, Newport o întâlnește pe Southampton. „Sfinții” caută prima victorie pe terenul unei grupări care evoluează în liga a 4-a. Chiar dacă Ralph Hasenhuttl va odihni câțiva jucători importanți, diferența de valoare ar trebui să rămână evidentă. În aceste condiții, mizăm pe „2 cu handicap 0” și în cazul în care partida se încheie la egalitate, selecția noastră primește cota 1.

Tot în EFL Cup, West Brom joacă cu Arsenal. „Tunarii” au fost învinși în primele două etape cu același scor, 2-0, de către Brentford și Chelsea. Așadar, Arteta este sub presiune, iar noi mizăm că Arsenal va înscrie primul gol al sezonului pe terenul unei echipe de liga a 2-a.

Închidem biletul zilei cu o partida din playoff-ul Ligii Campionilor, Dinamo Zagreb – Șeriff Tiraspol. În tur, campioana Moldovei s-a impus cu un surprinzător 3-0. Așadar, gruparea croată ia în calcul doar varianta victoriei, iar orice alt rezultat ar fi unul surprizător. Nu ne complicăm și pariem pe 1 solist.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Miercuri, 25 august

21:45, Newport – Southampton, 2 cu handicap 0, cota 1.25

22:00, West Brom – Arsenal, oaspeții să înscrie, cota 1.20

22:00, Dinamo Zagreb – Șeriff Tiraspol, 1, cota 1.36

COTA TOTALĂ: 2.04

 

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.