Biletul zilei pariuri1x2.ro: Trei selecţii simple de la Roland Garros, le ai aici!

În prima zi a săptămânii ne îndreptăm atenția către Roland Garros și mizăm pe trei selecții cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm investiția. Vezi combo-ul!

31 mai 2021, 12:15
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Trei selecţii simple de la Roland Garros, le ai aici!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

În competiția masculină, Cameron Norrie îl întâlnește pe Bjorn Fratangelo. Sportivul din Marea Britanie se află pe locul al 45-lea ATP, în timp ce adversarul său ocupă poziția a 197-a în ierarhia mondială. În plus, Norrie trece printr-o perioadă bună câștigând 14 din ultimele 18 partide disputate pe zgură. Așadar, pariem pe 1 solist.

Pentru a doua selecție mergem pe tabloul feminin la disputa dintre Storm Sanders și Elise Mertens. Diferența de valoare este evidentă. Tenismena din Australia se află pe locul al 161-lea în clasamentul mondial, în timp ce adversara sa se afla pe poziția a 15-a WTA. Mizăm pe o victorie în două seturi obținută de Mertens, sportiva mai valoroasă și mai experimentată.

Închidem cota 2 cu partida dintre Istomin și Federer. Elvețianul s-a impus în toate cele 7 confruntări directe pierzând doar două seturi. E greu de crezut că Roger va fi învins în primul tur de un sportiv venit din calificări. Așadar, mizăm simplu pe un succes obținut de Federer.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul
pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Luni, 31 mai

13:30, Norrie – Fratangelo, 1, cota 1.25

14:00, Sanders – Mertens, scor corect 0-2, cota 1.45

17:00, Istomin – Federer, 2, cota 1.12
COTA TOTALĂ: 2.03

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.