Biletul zilei pariuri1x2.ro: Trei selecţii simple pentru un nou profit!

Sunt multe meciuri azi, totul e să le alegem pe cele cu profit sigur. Vă oferim câteva ponturi bune, aşa cum s-a întâmplat şi zilele trecute.

05 ian. 2022, 09:27
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Trei selecţii simple pentru un nou profit!

Biletul zilei. 

Ca de fiecare dată încercăm să extragem cele mai simple și logice selecții pentru a ne dubla împreună investiția. Vezi cum pariem!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Dechidem combo-ul zilei de miercuri cu duelul dintre Apollon Smyrnis și Olympiakos din runda cu numărul 16 din Grecia. Gazdele ocupă ultima poziție din clasament și au obținut un singur succes în primele 12 etape, în timp ce formația vizitatoare conduce autoritar Super Liga Greciei. Mizăm pe victoria obținută de Olympiakos în meciul din această seară, selecție câștigătoare în precedentele 5 dueluri directe.

Valladolid și Betis se întâlnesc în șaisprezecimile de finală ale Cupei Regelui. Gazdele evoluează în La Liga2 și au ca obiectiv promovarea în cea mai importantă ligă din Spania. De cealaltă parte, Betis ocupă ultima poziție a podiumului din La Liga și are una dintre cele mai bune ofensive din campionat. Mizăm pe minimum o reușită a formației vizitatoare, pont care a adus profit în 5 din ultimele 7 deplasări oficiale ale echipei conduse de Pellegrini.

Încheiem biletul zilei de miercuri cu partida dintre Chelsea și Tottenham din prima manșă a semifinalelor EFL Cup. Formația gazdă este neînvinsă în ultimele 11 dueluri oficiale disputate pe “Stamford Bridge”, iar Spurs a obținut doar două victorii în precedentele 7 deplasări. Mizăm pe 1x, pont consolidat de evoluțiile solide ale formației lui Tuchel din ultima perioadă.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Miercuri, 5 ianuarie

19:30 Apollon Smyrnis – Olympiakos, 2 – cotă 1.32

21:00 Valladolid – Betis, oaspeții marchează – cotă 1.28

21:45 Chelsea – Tottenham, 1x- cotă 1.27

Cotă totală: 2.14

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.