Biletul zilei pariuri1x2.ro: Trei sporturi pentru o nouă dublă „verde”!

Ieri ne-am dublat investiția! Am pariat pe minimum două reușite în partida Zenit Sankt Petersburg – Lazio Roma (1-1), pe victoria lui Chelsea cu Rennes (3-0) și pe cel puțin 4 goluri consemnate în meciul de hochei Karpat – Hameelinna (3-3 in timpul regulamentar).

05 nov. 2020, 11:28
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Trei sporturi pentru o nouă dublă „verde”!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Căutăm să menținem ritmul! Cota 2 de astăzi este alcătuită din pariuri pe baschet, hochei și fotbal.

Debutam cu hochei din Cupa Karjala, competiție găzduită de capitala Finalndei, Helsinki. Gazdele vor fi angrenate în primul meci al competiției, contra unei naționale a Rusiei formată cu predilecție din jucători tineri și fără experiență la acest nivel. Pariem în șansă dublă pe finlandezi.

Facem o trecere la fotbal, pentru partida AS Roma – CFR Cluj, din etapa a 3-a a grupelor Europa League. Elevii lui Dan Petrescu vor avea un meci de foc pe Stadio Olimpico, în condițiile în care trebuie să gestioneze și absențele a 3 jucători defensivi de bază: Burcă, Vinicius și Cestor. Investim pe succesul grupării capitoline, care, din postura de mare favorită a grupei, vrea să tranșeze rapid și fără emoții accederea în faza următoare a competiției.

Combo-ul de joi se încheie cu baschet din Euroliga. În etapa cu numărul 7 din competiție, Baskonia primește vizita celor de la Asvel Villeurbanne. Mizăm pe succesul spaniolilor, argumentând cu startul slab de campanie al grupării din Franța, ultima clasată în Euroliga, cu eșecuri pe linie în meciurile disputate.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Joi, 5 noiembrie

18:30: (hochei) Rusia – Finlanda, X2 – cota 1.19

19:55: (fotbal) AS Roma – CFR Cluj, – cota 1.35

21:30: (baschet) Baskonia Vitoria – Asvel Villeurbanne, 1 inclusiv prelungiri  – cota 1.25

Cotă finală: 2.00

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.